On Mountain Roads

Romanya, Polanya, Ermenistan, Portekiz, Hırvatistan, Ukrayna ve Türkiye'den toplam 27 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilecek olan projemizde amacımız bulunduğumuz coğrafyadaki meşhur dağları tanımak ve tüm dünyaya tanıtmak.

Ortak olarak katıldığımız projemizde hedefimiz gençlerimize Kızıldağ'ı her yönüyle inceleyip dünyaya tanıtmalarına yardımcı olmak.

E-Twining ile öğrencilerimizle eğlenceli ve farklı deneyimler bizleri bekliyor. Onlara doğa sevgisini kazandırırken 21.YY becerilerini de geliştirmelerini sağlayarak gençlerimizi geleceğe hazırlamak ise diğer bir amacımız.

Projenin sonunda öğrencilerimiz Kızıldağ'ı tanıtan bir e-dergi hazırlayıp internet üzerinden paylaşacaklar böylece dünyanın dört bir yanına Kızıldağ'ı anlatmış olacaklar.

Projemiz Eylül 2021'de başlayıp Haziran 2022'de sona erecektir.

20.09.2021 256

PROJE EKİBİ: