Ahmet BOZKURT - Okul Müdürü

1962 yılındı Kütahya ili Çavdarhisar ilçesi Afşar köyünde doğdum. İlkokulu birleştirilmiş sınıfta Afşar Köyü ilkokulunda okudum. Aslanapa Ortaokulu ve Kütahya Ticaret Lisesini bitirdim. Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Teknoloji Eğitimi Bölümündün 1983 yılında mezun oldum. Askerlik görevimi İstanbul Tuzla ve Aydında yedek subay olarak tamamladım.

1986 yılında Şarkikaraağaç Lisesine İş Eğitimi öğretmeni olarak atandım. 2000 yılında Şarkikaraağaç İnönü İlköğretim okuluna öğretmen olarak atandım. 2005 yılında Şarkikaraağaç Yunus Emre Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandım. 2012 yılında aynı okulda okul müdürü olarak göreve başladım. 2020 yılında bu okuldaki görev sürem dolduğundan, 07.07.2020 tarihinden itibaren de Arak Nurettin Akgül Ortaokuluna okul müdürü olarak görevlendirildim. Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeniyim.

Evli ve iki çocuk babasıyım.